Контейнери за строителни отпадъци в София

Контейнери за строителни отпадъци

Контейнери за строителни отпадъци под наем в София

Извършваме доставки и извозване на строителни и битови отпадъци от град София и зона център. При необходимост ще доставим контейнери за отпадъци до близките населени места около град София (Локорско, Чепинци, Световрачане, Елин Пелин, Нови Хан, Владая, Гара Елин Пелин, Мировяне, Иваняне, Горни Лозен, Долни Лозен, Герман, Панчарево, Кокаляне, Пасарел, Божурище, Банкя, Иваняне, Горна Баня, Симеоново, Драгалевци, Бояна, Бистрица, Бункера, Камбани).
контейнери за отпадъци

Контейнери за строителни отпадъци 4 кубика

4 кубикови контейнери за строителни отпадъци са едни от най-наемните контейнери за отпадъци. Ползват се за извозване на отпадъци от следния тип: земни маси, камъни, къртен бетон, разрушена замазка, тухли, керемиди и други. При ремонт на баня, смяна на стара дограма или малко количество натрупани отпадъци, този обем контейнери за отпадъци е най-подходящ. 4 кубикови контейнери за строителни отпадъци се препоръчват за центъра на София. Ограничените му размери, улесняват запазването на по-малко място за да поставим. 4 кубиков контейнер за отпадъци събира около 80 – 100 броя строителни(сезалени) чували с максимален тонаж 6 тона. Отпадъците в него се изхвърлят, както в насипно състояние, така и в чували. Няма абсолютно никакво ограничение в това как ще ги изхвърлите.
контейнери за отпадъци

Контейнери за строителни отпадъци 7 кубика

7 кубикови контейнери за строителни отпадъци се поръчват, предимно за обемни отпадъци. За поставяне на такъв обем контейнер за отпадъци се изисква поне едно паркомясто. Със 6 кубикови контейнери за строителни и битови отпадъци се извозва отпадък с големи размери. Пример за това са гардероби, шкафове, дивани, храсти. Сред фирмите в град София, занимаващи се с преустройство и ремонт на покриви, той е най-предпочитан. Без особени усилия с него се извозват изолация, греди и всякакви по-леки строителни материали. Капацитетът на 7 кубика контейнер за боклук е приблизително 160 – 180 броя строителни чувала и около 10 тона строителни и битови отпадъци. Размер подходящ за малки и големи начинания.

контейнери за отпадъци

Контейнери за строителни отпадъци 9 кубика

9 кубикови контейнери за строителни отпадъци, са най-наеманите по обем контейнери за отпадъци, за извозване на леки отпадъци и такива, които не се побират в по-малките размери.
За разчистване на дворове, обрасли терени, почистване на мазе или таван! Без съмнение 8 кубиков контейнер за извозване на отпадъци е вашето решение. Този вид контейнери за боклук поемат около 200 броя строителни чували и приблизително 12 тона строителни отпадъци.

При провеждане на разговор с наш представител, се определя кубатурата, адреса за доставка и деня, в който ще се осъществи доставката на наемания контейнер за строителни отпадъци. Ако нямате възможност за определяне на обема на контейнера за отпадъци, ще получите безплатен съвет. Цените за наем на контейнер за боклук, са вариращи и се определят от локацията за доставка и големината на контейнера под наем. Всеки клиент след консултация получава твърда цена, няма как да се променя. Изключение прави, наемането на пет последователни контейнери за извозване на строителни и битови отпадъци. В такъв случай цената подлежи на коментар. Извършваме доставки на контейнери за строителни отпадъци, извън работно време, само след предварителна уговорка. Разполагаме с възможността за доставка на два контейнера за строителни отпадъци наведнъж.

Услуга, която можем да ви предложим е експресна доставка на контейнер за отпадъци. Ако имаме възможност, в рамките на два часа след направена от Вас заявка за контейнер, ние ще го доставим. Това в никакъв случай няма да оскъпи цената. Извършваме безплатни огледи.

За поръчка на контейнери за строителни отпадъци е необходимо да се свържете с наш сътрудник или да направите онлайн заявка.