Контейнери за строителни отпадъци в София

Услуги

Къртачни услуги - Къртене на най-добри цени

Фирма „ТРАСПОРТЕР“ ЕООД предлага професионални къртачни услуги. Ние извършваме къртачни услуги в частни домове, апартаменти, офис сгради. Компанията предлага професионален демонтаж на стени и прегради от различни материали – тухла, бетон или панелни стени. Доверете се на професионалистите! Гарантираме качествено къртене на най-добри цени.
Всеки клиент получава безплатна консултация от наш специалист

Преди да започнем с демонтажа на стени и прегради, нашите експерти извършат инспекционни проверки на всички съоръжения, за да се определи характера на разрушените стени, за да бъде свършена работата правилно и безопасно. Освен това е налице грубо почистване на всичкия строителен боклук. Фирмата извършва извозване на отпадъците от разрушени стени и дава насоки за собствениците на жилища за максимална защита от прах и мръсотия при строителни работи и къртене.

Услуги за къртене, извозване с контейнер и почистване

Къртене на стени

Ние от konteineriotpadatsi.com предлагаме качествено къртене на стени на най-добри цени. Услугата къртене на стени е сред най-търсените къртачни услуги. Без значение от какъв материал са изработени стените – тухлени стени, бетонни стени, панелни стени или от друг материал ние ще се справим с тях.

Къртене на баня

Ако е дошъл моментът за ремонт и на Вашата баня и имате нужда от къртачни услуги, свързани с къртене на стари плочки от пода и стените на Вашата баня, то ние сме на разположение.

Къртене на бетон

Предлагаме професионално и бързо къртене на прегради и настилки в частни домове, къртене на апартаменти, къртене на офис сгради, къртене на производствени халета и складове.

Извозване в специални контейнери

След всеки ремонт или строителна дейност се натрупват строителни отпадъци, а една от най-тежките и неприятни работи е почистването и извозването им. Можем да кажем, че услугата извозване на строителни отпадъци е сред най-търсените в бранша.

Събаряне на къщи

Една от най-мащабните услуги, която изисква специални познания по технологията за безопасно къртене е услугата събаряне на сгради. Извършваме услугата събаряне на сгради и гарантираме най-добри цени.

Почистване на мазета, тавани и дворове

Услугата почистване на двор и градини се предлага в комплексен пакет заедно с извозване. Събраните отпадъци се транспортират със собствен транспорт до обозначени от общината сметища.

Разглобяване на стари мебели и къртене на пакети

Услугите ни включват и къртене на дюшеме, можете да се възползвате от затворения цикъл на обслужване, което означава че не само ще изкъртим старото дюшеме, но ще изчистим и извозим създалите се строително отпадъци.

Къртене на подпрозоръчни места

Предлагаме професионални услуги като къртене на дограма и подпрозоречна рамка на най-добри цени. Повечето хора поверяват смяната на стара и поставянето на нова дограма на фирма, специализирана само в монтаж на съвременни дограми и стъклопакети.

Работим всеки ден от 07:0о до 19:00 часа
Свържете се с нас на +359 88 833 3724